Γ.Καραγκούνης: «Περήφανοι γι΄ αυτή την ομάδα»

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 02:25
UPD:02:29
REUTERS/PAUL HANNA

Ο Γιώργος Καραγκούνης

A- A A+

Ο επίλογος στην καριέρα του Γιώργου Καραγκούνη στην εθνική ομάδα ήταν το ματς με την Κόστα Ρίκα. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», μετά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα δήλωσε πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να νιώθουν περήφανοι για την ομάδα.

«Δεχτήκαμε το γκολ σε σημείο που ανεβάζαμε την απόδοσή μας και κάπου χάσαμε την ισορροπία μας. Μετά την αποβολή κυριαρχήσαμε, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην παράταση. Ο αντίπαλος δεν έκανε άλλη φάση. Στα πέναλτι όλα είναι μοιρασμένα. Ο πιο τυχερός κερδίζει, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς», είπε μεταξύ άλλων ο Καραγκούνης και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί τα δώσαμε όλα. Κρίμα που δεν πανηγύρισαν όλοι οι Έλληνες. Το ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κι αυτά. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σήμερα. Θα θέλαμε να περάσουμε. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

EURONEWS
Τα δώσαμε όλα και πρέπει όλα τα παιδιά να είναι περήφανοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Εθνική μεγάλωσε σε αυτό το τουρνουά. Τα νέα παιδιά πήραν εμπειρίες. Ευχόμαστε να μην σταματήσουν οι επιτυχίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις