Η Μονακό ανοίγει την πόρτα στη Ρεάλ για Φαλκάο

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 13:27
UPD:15:10
EPA/SEBASTIEN NOGIER
A- A A+

Η Μονακό είναι διατεθειμένη και έτοιμη να πουλήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική εφημερίδα «As» αναφέρει ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης ετοιμάζει προσφορά για τον μεγάλο απόντα του Μουντιάλ, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος των Μονεγάσκων, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έχει δεσμευθεί να εξετάσει όποια αξιόλογη πρόταση φτάσει από τη «βασίλισσα» για τον Κολομβιανό διεθνή.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου αγόρασε τον Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Φαλκάο κερδίζει από τη μετακίνησή του στη Γαλλία 14 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πείστηκε για να επικεντρωθεί στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, που παραμένει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες με ρήξη χιαστών κι ως εκ τούτου έχασε και το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τον έλεγχο της κατάστασής του από τον Χουάν Χοακίν.

Ο Χοακίν είναι ο φυσιοθεραπευτής του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και του Ισπανού διεθνούς μπασκετμπολίστα των Λος Άντζελες Λέικερς, Πάου Γκασόλ και η Ρεάλ τον εμπιστεύεται.

«Η ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο θεραπεύτηκε τέλεια. Πρέπει μόνο να ξαναβρεί την καλή φυσική κατάσταση» ήταν η… ετυμηγορία του Χοακίν, με αποτέλεσμα να καμφθούν οι όποιες ανησυχίες υπήρχαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις