Πορτογαλία: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Φαλκάο

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 23:02
UPD:23:23
REUTERS/JAVIER CASELLA
A- A A+

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρανταμέλ Φαλκάο στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας για την τελική φάση του επερχόμενου Μουντιάλ, μετά την επέμβαση που έκανε σήμερα στο γόνατό του στην Πορτογαλία.

Ο άσσος της Μονακό χειρουργήθηκε στο Οπόρτο μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στον αγώνα κυπέλλου με τη Σασελέ, την περασμένη Τετάρτη, από τον εξειδικευμένο γιατρό, Χοσέ Κάρλος Νορόνια.

Με δηλώσεις του ο τελευταίος στα ΜΜΕ της Κολομβίας παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για την πορεία αποκατάστασης του 27χρονου επιθετικού. «Έστω και με κάποια υπερβολή, θα πω ότι έχει 50% πιθανότητες να πάει στο Μουντιάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι πιο ασφαλής θα είναι η πρόβλεψη που θα γίνει μετά από 3.5 μήνες, δηλαδή, στις αρχές Μαΐου.

Τον Ρανταμέλ Φαλκάο επισκέφθηκε στο Οπόρτο και ο πρόεδρος της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος, μεταφέροντάς του τις ευχές ολόκληρου του κολομβιανού λαού για ταχεία ανάρρωση. Ο στράικερ της Μονακό λατρεύεται στην πατρίδα του κι όλος ο κόσμος περιμένει να ηγηθεί της εθνικής Κολομβίας για μία καλή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η Κολομβία, ως γνωστό, είναι μία από τις αντιπάλους της Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις