Απαγόρευση… πανηγυρισμών για το Μουντιάλ στο Βερολίνο

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 15:03
UPD:20:19
REUTERS/THOMAS PETER

Με απόφαση δικαστηρίου, μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης, οι κάτοικοι του Βερολίνου απαγορεύεται να πανηγυρίζουν φωνάζοντας δυνατά μετά τις 10 το βράδυ.

A- A A+

Οι φίλοι της Εθνικής Γερμανίας στο Βερολίνο, οι οποίοι πανηγύρισαν… φωνάζοντας δυνατά τις νίκες και τα γκολ της ομάδας τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα πρέπει πλέον να δείχνουν μεγαλύτερη εγκράτεια.

Με απόφαση δικαστηρίου, μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης, οι κάτοικοι της πόλης απαγορεύεται να πανηγυρίζουν φωνάζοντας δυνατά μετά τις 10 το βράδυ.

Αφορμή για την έκδοση, με ταχύτατες διαδικασίες, της απαγόρευσης αυτής, ήταν η καταγγελία μιας γυναίκας, που ενοχλήθηκε από τους μαζικούς πανηγυρισμούς των φίλων του ποδοσφαίρου, στα πρώτα παιχνίδια των Γερμανών.

Το γεγονός ότι οι Γερμανοί θα αγωνιστούν με την Αλγερία, για τη φάση των 16, στις 10 το βράδυ τοπική ώρα, ενεργοποίησε τις αρχές, που θέλησαν να διατηρήσουν την τάξη.

EURONEWS

Όσο για τους παραβάτες; Όπως μεταδίδει το Bloomberg, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 250 χιλιάδες ευρώ ή, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής, θα εκτίσουν ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή