Με Ντελ Μπόσκε συνεχίζει η Ισπανία

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 13:30
UPD:13:34
REUTERS/RICARDO MORAES

Ο Ντελ Μπόσκε μένει σίγουρα, όμως κανένας -προς το παρόν- δεν γνωρίζει αν θα συμβεί το ίδιο και με πολλούς από τους διεθνείς που μετείχαν στα σπουδαία επιτεύγματα της ισπανικής ομάδας.

A- A A+

Ουδέν πρόβλημα υφίσταται με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2016 και ουδεμία αλλαγή πρόκειται να υπάρξει επ΄ αυτού όπως ενημέρωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FEF). 

Ο 64χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τους «φούριας ρόχας» στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2010 και στο θρίαμβο του Euro 2012 θα συνεχίσει με το ίδιο επιτελείο και στόχο την τελική φάση του Euro 2016, στη Γαλλία.

Ο Ντελ Μπόσκε μένει σίγουρα, λοιπόν, όμως κανένας -προς το παρόν- δεν γνωρίζει αν θα συμβεί το ίδιο και με πολλούς από τους διεθνείς που μετείχαν στα σπουδαία επιτεύγματα της ισπανικής ομάδας, όπως για παράδειγμα τους Κασίγιας, Πικέ και Φάμπρεγας.

Όπως και νάχει, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κορεσμός και η κόπωση που έδειξαν οι περισσότεροι διεθνείς στη Βραζιλία θα ανοίξει την πόρτα της Εθνικής στο «νέο αίμα», με τους Ντε Χέα, Τιάγκο, Χεσέ, Σαούλ, Ντεουλοφέου, Μορένο, Μουνιάιν και Ίσκο να έχουν την ευκαιρία τους. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις