Μουντιάλ 2014: Αμηχανία στην Κόστα Ρίκα εν όψει Ελλάδας

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 12:14
UPD:12:22
REUTERS/PAULO WHITAKER

Στο στρατόπεδο της άλλης μεγάλης έκπληξης του Μουντιάλ επικρατεί προβληματισμός και αμηχανία, καθώς εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ελάχιστα πράγματα γνωρίζουν για την ελληνική ομάδα.

A- A A+

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέπληξε πολλούς, μεταξύ αυτών και την αντίπαλό της στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, Κόστα Ρίκα.

Στο στρατόπεδο της άλλης μεγάλης έκπληξης του Μουντιάλ επικρατεί προβληματισμός και αμηχανία, καθώς εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ελάχιστα πράγματα γνωρίζουν για την ελληνική ομάδα προκειμένου να σχεδιάσουν την τακτική τους.

«Είχαμε ασχοληθεί με την Κολομβία και την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά τελικά έγινε το λιγότερο αναμενόμενο. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ελλάδα, για την οποία γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα. Μελετάμε τους αντιπάλους μας έναν προς έναν για να διαπιστώσουμε πως παίζουν» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της Κόστα Ρίκα ο Γέλτσιν Τεχέδα.

«Ο Τζόελ Κάμπελ που παίζει στην Ελλάδα μας έχει πει σε γενικές γραμμές τι πρέπει να προσέξουμε και μας έχει επισημάνει ότι το επίπεδο των Ελλήνων είναι δυνατό. Διαθέτουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και είναι επικίνδυνοι στην επίθεση. Τους είδαμε με την Ακτή Ελεφαντοστού και βγάλαμε ορισμένα συμπεράσματα. Η Ελλάδα προκρίθηκε, επειδή είναι καλύτερη ομάδα απ τις υπόλοιπες» πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Ουμάνα, από την πλευρά του, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους συστήνοντας ηρεμία. «Είναι αστείο. Ήμασταν η πρώτη Σταχτοπούτα και τώρα είμαστε μεταξύ των φαβορί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να μην χάσουμε από τα μάτια μας τους στόχους μας» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις