Ταχτσίδης: Ο στόχος δεν είναι δύσκολος, εξαρτάται από μας

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 14:08
UPD:14:50
ΕΛΛΑΣ Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου
A- A A+

Βέβαιος ότι η Εθνική ομάδα θα εμφανιστεί ισάξια της περίστασης το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού δήλωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μιλώντας στη web tv της ΕΠΟ.

Ο νεαρός διεθνής εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι διεθνείς θα κάνουν το καθήκον τους, που δεν είναι άλλο από το να νικήσουν για να ελπίζουν σε πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

«Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: να έχουμε πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουν» υπογράμμισε.

«Είμαι σίγουρος ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση, θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και γι΄ αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι» συμπλήρωσε.

Όσο για το πώς βιώνει ο ίδιος τη διοργάνωση; «Αποκτώ πολλές εμπειρίες βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις