Μουντιάλ 2014: Ύμνοι Ντεσάμπ για τους Γάλλους διεθνείς

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 18:08
UPD:18:11
REUTERS/CHARLES PLATIAU

«Σε όλη την προετοιμασία είδα ένα σύνολο που εστίασε στον κοινό στόχο Δεν παρατήρησα ποτέ έναν ποδοσφαιριστή να προπονείται απρόθυμα. Είναι διάσημοι αλλά μαζί και ταπεινοί, βοηθά ο ένας τον άλλο... Είναι πολύ ωραίο να λειτουργείς έτσι», εξήγησε ο Ντεσάμπ.

A- A A+

«Έχουμε σχεδόν προκριθεί, μαθηματικά όμως ακόμη όχι». Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και η Γαλλία του βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, αλλά ο αναμορφωτής των «τρικολόρ» συστήνει προσοχή και επαγρύπνηση. 

Παρότι όμως επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των «τρικολόρ» δεν μπορεί παρά να επαινέσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τους παίκτες μιας ομάδας η οποία πόρρω απέχει από το «ανέκδοτο» του Ραϊμόν Ντομενέκ στη Νότια Αφρική, το 2010. 

«Σε όλη την προετοιμασία είδα ένα σύνολο που εστίασε στον κοινό στόχο Δεν παρατήρησα ποτέ έναν ποδοσφαιριστή να προπονείται απρόθυμα. Είναι διάσημοι αλλά μαζί και ταπεινοί, βοηθά ο ένας τον άλλο... Είναι πολύ ωραίο να λειτουργείς έτσι» εξήγησε ο Ντεσάμπ για την ομάδα του, που μέχρι στιγμής θέλγει στη Βραζιλία με το ποδόσφαιρο που παίζει. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις