Μουντιάλ 2014: Η Κόστα Ρίκα ζήτησε εξηγήσεις από τη FIFA

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 12:09
UPD:15:50
REUTERS/RUBEN SPRICH

Από το συγκρότημα της Κεντρικής Αμερικής διευκρινίστηκε ότι δεν τίθεται σε αμφισβήτηση το δικαίωμα της διεθνούς συνομοσπονδίας για τη διενέργεια αυτών των ελέγχων.

A- A A+

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κόστα Ρίκα έδωσε συνέχεια στο θέμα με τον έλεγχο αντι-ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μετά τον αγώνα με την Ιταλία, γεγονός που αρχικά προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις των λατινοαμερικανών ποδοσφαιριστών.

Ως εκ τούτου οι παράγοντες της Κόστα Ρίκα ζήτησαν επισήμως διευκρινίσεις από τη FIFA για το θέμα με τον έλεγχο, που διενεργήθηκε μετά την αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής η οποία βρήκε νικήτρια την ομάδα τους με 2-1.

Από το συγκρότημα της Κεντρικής Αμερικής διευκρινίστηκε ότι δεν τίθεται σε αμφισβήτηση το δικαίωμα της διεθνούς συνομοσπονδίας για τη διενέργεια αυτών των ελέγχων, εκφράστηκε όμως λύπη επειδή ο ασυνήθιστα υψηλός αριθμός των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν να δώσουν δείγμα δύναται να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι υπήρξε κάποια υποψία σχετικά με την επιλογή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις