Μουντιάλ 2014: Παίζεται η πρόκριση σε δύο γήπεδα

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 09:41
UPD:12:22
REUTERS/RUBEN SPRICH

Η αρχή θα γίνει στην «Αρένα Περναμπούκο» της πόλης Ρεσίφε, όπου Ιταλία και Κόστα Ρίκα θα αναμετρηθούν στις 19:00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Στη φωτογραφία, προπόνηση της Ιταλίας.

A- A A+

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ, από τα αποτελέσματα των οποίων είναι πολύ πιθανό να κριθεί η υπόθεση πρόκριση, τουλάχιστον, δύο ομάδων στους 16 της διοργάνωσης.

Η αρχή θα γίνει στην «Αρένα Περναμπούκο» της πόλης Ρεσίφε, όπου Ιταλία και Κόστα Ρίκα θα αναμετρηθούν στις 19:00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα απέναντι σε Αγγλία και Ουρουγουάη αντίστοιχα κι αν υπάρξει  νικητής θα βρεθεί «αυτόματα» στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Από νίκη στην πρεμιέρα προέρχονται, Γαλλία και Ελβετία, που θα αναμετρηθούν στις 22:00 στο γήπεδο «Fonte Nova Αrena» της πόλης Σαλβαντόρ, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου. Οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί, αλλά οι Ελβετοί έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα ικανή για όλα. 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (01:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις πιο «αδύναμες» ομάδες του 5ου ομίλου, Ονδούρα και Ισημερινό, στην «Αρένα Μπαϊσάντα» της Κουριτίμπα. Αμφότερες προέρχονται από ήττες στην 1η αγωνιστική, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος για να ελπίζουν στην πρόκριση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις