Επίσκεψη του αστροναύτη Scott Parazynski στην Ελλάδα

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 14:21
UPD:14:31
A- A A+

«Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας» είναι ο τίτλος της ομιλίας που θα δώσει στις 10 Ιουλίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) ο αστροναύτης της NASA Dr. Scott Parazynski, προσκεκλημένος της σχολής ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, Linkage Network.

O Dr. Parazynski αποτελεί βετεράνο αστροναύτη της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, έχοντας συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει οκτώ εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες διαστημικού περιπάτου). Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της NASA, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος της υπηρεσίας EVA (Extra Vehicular Activities) ενώ ηγήθηκε της πρώτης κοινής αποστολής μακράς διαρκείας ΗΠΑ-Ρωσίας, διαμένοντας στον ρωσικό διαστημικό σταθμό Mir. Το 2009 κατέκτησε την κορυφή του Everest και ανακηρύχθηκε ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Επιπλέον, έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία και μετάλλια από τη NASA, το American Astronomical Association και άλλους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς.

O Dr. Parazynski αποτελεί βετεράνο αστροναύτη της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, έχοντας συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει οκτώ εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες διαστημικού περιπάτου).

Ο Dr Scott Parazynski θα αφηγηθεί - αποκλειστικά για την εκδήλωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα - μαζί με ανέκδοτο υλικό, ιστορίες από την εξερεύνηση του διαστήματος και εμπειρίες του στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, προσαρμόζοντάς τες στις αρχές του management και του leadership.

Το Linkage Network της Linkage Greece θα φιλοξενήσει τον αμερικανό βετεράνο αστροναύτη πλαισιωμένο από τους ηγέτες του ελληνικού επιχειρείν με στόχο να πραγματοποιήσουν μία διαφορετική συζήτηση για την ηγεσία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Linkage Greece Αρτέμης Μυρόπουλος δήλωσε ότι η ομιλία του Dr. Parazynski θα επικεντρωθεί στην πρόκληση της ηγεσίας στο διάστημα και τη σύνδεση της με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά στο πάνελ γενικοί διευθυντές από ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα υποβάλουν και θα δεχτούν ερωτήσεις από τον αστροναύτη, σε θέματα ηγεσίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 380 ευρώ/άτομο (πλέον ΦΠΑ), ενώ υπάρχουν ειδικά οικονομικά πακέτα για μεγάλες ομάδες συμμετεχόντων τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από την Linkage Greece (τηλέφωνο: 2108021179). Για τα μέλη του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου η τιμή του εισιτηρίου είναι 350 ευρώ/άτομο (πλέον ΦΠΑ).

Προτεινόμενα για εσάς