Μουντιάλ 2014: Η Αργεντινή 2-1 τη Βοσνία

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 02:55
UPD:09:26
REUTERS/PILAR OLIVARES

Ο Μέσι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

A- A A+

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της εθνικής Αργεντινής στο παγκόσμιο κύππελο της Βραζιλίας. Η «αλμπισελέστε» επιβλήθηκε με 2-1 της Βοσνίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για τον 6ο όμιλο του Μουντιάλ.

Στο θρυλικό «Μαρακανά» η ομάδα του Σαμπέγια δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στους «πρωτάρηδες» Βόσνιους, που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για 90 λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Χωρίς να δείξει σπουδαία πράγματα η Αργεντινή πήρε αυτό που ήθελε, εκμεταλλευόμενη κυρίως την εμπειρία των παικτών της, αλλά και το γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Κολάσινατς μόλις στο 3ο λεπτό.

REUTERS/TONY GENTILE
Στο 65΄ ο Λιονέλ Μέση με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδειξε να «καθαρίζει» το ματς (2-0), αλλά οι παίκτες του Σούσιτς δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη μείωσαν με τον Ιμπίσεβιτς σε 2-1, αλλά στο διάστημα που απέμεινε δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Η Αργεντινή, μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, εάν ο Μέσι ήταν πιο ομαδικός στις καθυστερήσεις.

REUTERS/DADO RUVIC
Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, όμως, προτίμησε να τα κάνει όλα μόνος του και να σουτάρει άουτ από πλάγια, αντί να δώσει στον εντελώς αμαρκάριστο Ιγκουαΐν που ήταν...φάτσα με το τέρμα.

Ο Μέσι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις