Μουντιάλ 2014: Χαμηλούς τόνους οι Κολομβιανοί

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 23:50
UPD:15/06/2014 16:22
REUTERS/SERGIO PEREZ

Ο Πέκερμαν δίνει οδηγίες στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Η νίκη επί της Ελλάδας χαρακτηρίστηκε από τους Κολομβιανούς πολύ μεγάλη, παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Χοσέ Πέκερμαν, αλλά και ο MVP του αγώνα, Τζέιμς Ροντρίγκες, παραδέχθηκαν ότι με μία επιτυχία τίποτα δεν τελειώνει.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι κάναμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε στη Βραζιλία για να πάμε μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν, όμως, μόλις το πρώτο παιχνίδι, πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και σκόρερ του τρίτου γκολ της Κολομβίας, Τζέιμς Ροντρίγκες, επισήμανε από την πλευρά του:

«Η Ελλάδα είναι μία αμυντικογενής ομάδα, αρκετά δυνατή, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποφασισμένοι και με υπομονή βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Ήθελα πολύ να σκοράρω, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε κι ελπίζουμε να φτάσουμε αρκετά μακριά στη διοργάνωση. Είναι πολύ νωρίς να πούμε ποιος είναι το φαβορί του ομίλου. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα, ωστόσο, τα δύο ματς που ακολουθούν θα είναι εξίσου δύσκολα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις