Φ. Σάντος: «Όταν χάνεις με 3-0 δεν υπάρχει αδικία»

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 21:41
UPD:15/06/2014 01:22
EPA/FELIPE TRUEBA
A- A A+

Ψύχραιμος και ρεαλιστής ο Φερνάντο Σάντος, δεν μπορούσε να δεχθεί ότι το αποτέλεσμα αδικεί την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, αφού το 0-3 απέναντι στην Κολομβία είχε εξήγηση.

«Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για αδικία. Κάνοντάς το αυτό είναι σαν να μη θέλεις να δεις την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε τη φάση του πρώτου γκολ, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε φάσεις και απειλήσαμε, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορείς να μιλήσεις για κάποια αδικία» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητή.

«Ενώ μπήκαμε καλά και στο 2ο ημίχρονο, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από μια στιγμή αδράνειας κι εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε, πώς δηλαδή με τόσο καλή εμφάνιση χάσαμε 3-0. Το 3-0 είναι πολύ βαρύ σκορ και πρέπει να προσέξουμε τι θα κάνουμε από εδώ και ύστερα» υπογράμμισε ο Σάντος.

Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε: «Δεν αξίζαμε αυτή την κατάληξη. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εμφάνισή μας. Ολιγωρήσαμε και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και οι λεπτομέρειες. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα είναι "βαρύ" αλλά η εικόνα μας δεν ήταν για τρία γκολ, αφού κάναμε τελικές, είχαμε το δοκάρι και τους απειλήσαμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ, πρέπει να το ευχαριστηθούμε αλλά θα πρέπει να κάνουμε και νίκες».


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε: «Σήμερα τα είχαμε όλα. Είχαμε 5-6 καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ, ενώ οι αντίπαλοι με 2-3 έβαλαν τρία. Αν δεν σκοράρουμε σε αυτό το επίπεδο ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε πολύ καλύτερες ευκαιρίες αλλά καμιά φορά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό που έγινε σήμερα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να βελτιωθούμε σίγουρα αλλά όπως και στην πρεμιέρα του Euro 2012 έτσι και τώρα η ατυχία έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε: «Μετά το 5ο λεπτό η Κολομβία δεν υπήρχε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να το πιστέψω, το σκορ ήταν καθαρά πλασματικό. Η Κολομβία έχει ποιότητα ως ομάδα αλλά το ματς δεν ήταν για 3-0. Παίξαμε καλά σήμερα και η κατοχή για 70 λεπτά ήταν υπέρ μας. Στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά μετά το 2-0 πέσαμε ψυχολογικά».

Ο Παναγιώτης Κονέ είπε: «Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου και για όλους τους συμπαίκτες μου, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η αδράνεια στη φάση του δεύτερου γκολ έκρινε το παιχνίδι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακα (Οσπίνα). Αν μειώναμε στο δοκάρι του Φάνη, ήμασταν σίγουροι ότι θα το "γυρίζαμε"».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις