Προθεσμία για Τρίτη και Τετάρτη πήραν οι συλληφθέντες για τον ένα τόνο ηρωίνης

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 22:48
UPD:23:16
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Στην κατάσχεση άνω τους ενός τόνου ηρωίνης προχώρησαν, μετά από συντονισμένες ενέργειες Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Αστυνομίας, οι αρχές. Σύλληψη 11 μελών της εγκληματικής οργάνωσης των διακινητών.

A- A A+

Προθεσμία για να απολογηθούν την  Τρίτη και την Τετάρτη, σε δύο ομάδες, πήραν οι 11 συλληφθέντες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που εντοπίστηκε μετά από επιχείρηση του λιμενικού σώματος σε δύο αποθήκες στην Αττική, με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., του ΣΔΟΕ και της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών DΕΑ.

Πρόκειται για έξι Έλληνες, εκ των οποίων και ένας ανήλικος, οι οποίοι θα απολογηθούν την Τρίτη και για πέντε Τούρκους υπηκόους, που θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Στους συλληφθέντες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σε ότι αφορά τη διάπραξη κακουργημάτων διακίνησης ναρκωτικών, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, επιμέρους διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία, με την έννοια δηλαδή ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για εισαγωγή, για αποθήκευση για κατοχή και για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη κατοχή οπλισμού.

Η κατάσχεση έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε δύο αποθήκες στην Αττική και το Κορωπί, αλλά και σε μια βίλα στην Φιλοθέη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης του λιμενικού σώματος, της λιμενικής ακτοφυλακής, με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ, του ΣΔΟΕ και της αμερικανικής δίωξη ναρκωτικών DΕΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή