Μάντσεστερ Σίτι: Συμφωνία με Σανιά

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 19:21
UPD:19:23
EPA/KERIM OKTEN

Ο Σανιά, ο οποίος θα φοράει στους «σίτιζενς» τη φανέλα με το Νο 3, όπως και στην Άρσεναλ, αποτελεί την πρώτη μεγάλη προσθήκη που κάνει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Μπακαρί Σανιά, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου διεθνή δεξιού μπακ, χωρίς να δοθεί στη δημοσιότητα το ποσό που δαπανήθηκε για να αποδεχθεί την πρόταση των «πολιτών».

Η Σίτι απέκτησε ως ελεύθερο τον Σανιά, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Άρσεναλ το 2007, προερχόμενος από την Οσέρ, καθώς το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι 41 φορές διεθνής με τους «τρικολόρ» και αναμένεται να είναι βασικός στις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάμπ στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο Σανιά, ο οποίος θα φοράει στους «σίτιζενς» τη φανέλα με το Νο 3, όπως και στην Άρσεναλ, αποτελεί την πρώτη μεγάλη προσθήκη που κάνει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μιλώντας στο «Twitter», ο Σανιά επισήμανε: «Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Βενγκέρ, ο οποίος πίστεψε σε μένα, μου έδωσε εμπιστοσύνη και ξεκάθαρα άλλαξε τη ζωή μου». Επίσης, χαρακτήρισε την Άρσεναλ ως «μια οικογένεια για μένα... ένας σύλλογος, ο οποίος μου έμαθε τόσα πολλά σε επτά χρόνια. Ένας σύλλογος, ο οποίος άλλαξε το παιδί που ήμουν στον άνδρα που είμαι σήμερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις