Παναθηναϊκός: Κρούση για Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 13:46
UPD:13:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο Μάντζαρης θεωρείται ως η ιδανικότερη περίπτωση για να πλαισιώσει το Δημήτρη Διαμαντίδη και ίσως το Νικ Καλάθη, εφόσον, ο διεθνής πλέι μέικερ αποφασίσει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη έκανε ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, θεωρείται απίθανο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του διεθνή πλέι μέικερ στο «τριφύλλι».

Η κίνηση των «πρασίνων» δε διαψεύδεται από τις δύο πλευρές, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει εξέλιξη. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν περίμεναν το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και τελειώνει το συμβόλαιο του 24χρονου άσου και τον ζήτησαν από τώρα. Ο Μάντζαρης θεωρείται ως η ιδανικότερη περίπτωση για να πλαισιώσει το Δημήτρη Διαμαντίδη και ίσως το Νικ Καλάθη, εφόσον, ο διεθνής πλέι μέικερ αποφασίσει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, ωστόσο, οι πιθανότητες που συγκεντρώνει για να προχωρήσει είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Αφενός μεν λόγω των κακών σχέσεων σε επίπεδο διοικήσεων των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, πολύ περισσότερο, δε, διότι οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν τον παίκτη αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας που θέλουν να «χτίσουν» για τα επόμενα χρόνια.

Ήδη, μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο εκπρόσωπος του Μάντζαρη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να ανανεωθεί από τώρα το συμβόλαιο του παίκτη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις