Μουντιάλ 2014: «Ύμνοι» Σκολάρι για Όσκαρ

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 10:13
UPD:10:43
REUTERS/PAULO WHITAKER

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανταλλάσει χειραψία με τον Νεϊμάρ στον αγώνα με την εθνική Κροατίας.

A- A A+

Ο Νεϊμάρ ήταν το «πρόσωπο του αγώνα» στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, για τη Βραζιλία, ωστόσο, ο προπονητής της «σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι, εξήρε την παρουσία του μέσου της Τσέλσι, Όσκαρ.

Η «οικοδέσποινα» του τουρνουά ήταν η νικήτρια με 3-1 επί της Κροατίας, με τον 22χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει δύο τέρματα, στην 50ή συμμετοχή του με το εθνόσημο. Ο Όσκαρ «σφράγισε» τη νίκη στις καθυστερήσεις, με το υπέροχο γκολ που σημείωσε.

Με βάση τα στατιστικά της FIFA που συμπληρώθηκαν αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι, ο Όσκαρ έκανε τα περισσότερα τάκλιν, αρκετές ντρίπλες και διεισδύσεις, ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης της «σελεσάο» από τη δεξιά πτέρυγα.

«Ο Νεϊμάρ πήρε τον τίτλο του MVP του αγώνα, αλλά εάν υπήρχε και δεύτερο βραβείο θα έπρεπε να δοθεί στον Όσκαρ», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής και συνέχισε; «Ήταν φανταστικός και έδειξε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι και με δικαίωσε που τον πίστευα και εξακολουθώ να τον εμπιστεύομαι.

EURONEWS
Οι όποιες αμφιβολίες που προήλθαν από τα ΜΜΕ νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια. Μπορεί να είναι κάπως πεσμένος, αλλά ποτέ δεν έχασα την εμπιστοσύνη μου προς αυτόν.»

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις