Μια κατηγορία παίζουν απόψε Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 16:24
UPD:16:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς δεν υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, Σολάρι, ο οποίος μέτρησε 34 συμμετοχές αλλά θα χάσει τον κρισιμότερο για την ομάδα του αγώνα, αφού έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

A- A A+

Μια κατηγορία σε 90 λεπτά αγώνα θα παίξουν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου (20:30), στον αγώνα μπαράζ που θα κρίνει ποιος από τους «μονομάχους» θα συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα και ποιος στη Football League τη νέα περίοδο.

Τόσο οι «ακρίτες» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στο κρισιμότερο (νοκ άουτ) παιχνίδι της σεζόν έχοντας να επιλύσουν αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν από σοβαρές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κεχαγιάς δεν υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, Σολάρι, ο οποίος μέτρησε 34 συμμετοχές αλλά θα χάσει τον κρισιμότερο για την ομάδα του αγώνα, αφού έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Ο τεχνικός της Ξάνθης δεν υπολογίζει επίσης στους Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Παΐτο, ο οποίος δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Στη θεσσαλική ομάδα ο Νίκος Παντελής δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κωστούλα, Καπετάνο, Κριστομπάλ και Κάριλ, ενώ απολύτως έτοιμος δεν είναι ούτε ο Μάριο Μπρέσκα. 

Να σημειωθεί πάντως ότι η διεξαγωγή της αναμέτρησης είχε αρχικά τεθεί εν αμφιβόλω, καθώς το πρωί διαπιστώθηκαν μεγάλες φθορές στο γήπεδο που θα τη φιλοξενήσει. Συγκεκριμένα, τα δοκάρια βρέθηκαν κομμένα (!) ενώ στον αγωνιστικό χώρο είχε γίνει ρίψη γυαλιών και καρφιών. Τα συνεργεία όμως εργάστηκαν αποτελεσματικά, οι ζημιές αποκαταστάθηκαν και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις