Μ. Βαρβιτσιώτης: Δεν έχουν φύγει τα σύννεφα από τον ορίζοντα

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 11:27
UPD:11:31
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, είπε πως η κυβερνητική πορεία βρίσκεται σε ένα σημείο αιχμής και δεν πρέπει να ανακοπεί, καθώς έχει μεγάλη ευθύνη να «τρέξει» το στόχο των μεταρρυθμίσεων (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Απέρριψε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τους ισχυρισμούς πως ορισμένοι υπουργοί τοποθετήθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα για λόγους ισορροπίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε πως πρόκειται για μια αυθαίρετη κρίση και πως δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί, «όπως δόθηκε τέτοια ευκαιρία και σε εμάς».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, είπε πως η κυβερνητική πορεία βρίσκεται σε ένα σημείο αιχμής και δεν πρέπει να ανακοπεί, καθώς έχει μεγάλη ευθύνη να «τρέξει» το στόχο των μεταρρυθμίσεων.

Δεν έχουν φύγει όλα τα σύννεφα από τον ορίζοντα

Σχολιάζοντας την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως τα σημεία κριτικής που υπάρχουν στα θέματα της οικονομικής πολιτικής, δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουν φύγει όλα τα σύννεφα από τον ορίζοντα.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως η κυβέρνηση έχει μπροστά της, τη δύσκολη διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος από τη μια και την καθημερινότητα της λειτουργίας της οικονομίας από την άλλη.

«Επίμονα έως βαρετά» ζητά εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Ορίζοντάς μας, είναι το 2016 δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, απαντώντας σε ερώτηση αν θα εξαντλήσει η παρούσα κυβέρνηση την τετραετία.

Υπογράμμισε επίσης, πως οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με μεγαλόστομες διακηρύξεις.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εκλογές «επίμονα έως βαρετά» και καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ «δίψα για εξουσία».

Τόνισε επίσης, πως μέχρι να φτάσουμε το Φεβρουάριο στον «σκόπελο» της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει σοβαρά και υπεύθυνα τη δουλειά της.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή