Αποχωρεί από την Μπάγερν ο Μάντζουκιτς

Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 17:54
UPD:18:12
EPA/FILIP SINGER
A- A A+

Ο Μάριο Μάντζουκιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού δεν μπορεί να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του με το σύστημα και το στιλ παιχνιδιού που παίζει ο προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Συναντήθηκα με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε πριν από τον τελικό του Κυπέλλου και του είπα ότι ήθελα να φύγω από το σύλλογο» είπε ο Μάντζουκιτς μιλώντας στην κροατική εφημερίδα Sportske Novosti. 

«Πέρασα φανταστικά στην Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήθελα να φύγω και ειδικά όχι σε αυτό το χρονικό σημείο. Όμως, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορώ να παίξω το καλύτερο που μπορώ με το στιλ του Γκουαρντιόλα, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσω» συνέχισε ο διεθνής επιθετικός.

«Το συνειδητοποίησα αυτό μετά την ήττα 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και, αφού έτσι έχουν τα πράγματα, είναι καλύτερο για όλα τα μέρη να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Ο Γκουαρντιόλα είναι ένας ξεχωριστός προπονητής και εύχομαι σ΄ αυτόν και όλους τους υπόλοιπους στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον» συμπλήρωσε.

Ο Μάντζουκιτς, πάντως, δεν θέλησε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αρκούμενος να δηλώσει πως «είναι ώρα για μια νέα πρόκληση, αλλά μην επιμένετε, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Το κοινό θα πληροφορηθεί όταν έρθει η ώρα, αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις