Μονακό: Ανακοινώθηκε ο Ζαρντίμ

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 18:02
UPD:18:07
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε σήμερα η Μονακό.

Εδώ κι αρκετό καιρό ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι ο Πορτογάλος θα ήταν ο διάδοχος του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των Μονεγάσκων και σήμερα επισημοποιήθηκε ο «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντά του.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Πριγκιπάτου καλείται να την οδηγήσει σε μία καλή πορεία στο τσάμπιονς λιγκ, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία. Στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε:

«Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό, υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες και θα κάνω τα πάντα για να πάμε μπροστά. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μάθω γαλλικά, κάνω εδώ και μέρες μαθήματα. Είναι θέμα σεβασμού για τους οπαδούς και την ομάδα», είπε ο Ζαρντίμ, ενώ ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βαντίμ Βασίλιεφ επισήμανε από την πλευρά του:

«Είναι ένας προπονητής που είχε μεγάλη επιτυχία σε όποια ομάδα κι αν δούλεψε. Έχει υψηλό κίνητρο και ανήκει στη νέα γενιά προπονητών. Είναι φιλόδοξος, όπως κι εμείς. Αυτό είναι το προφίλ του τεχνικού που θέλαμε. Ανυπομονούμε να δουλέψει στην Μονακό, εξ’ αρχής ήμασταν σίγουροι πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν ο άνθρωπος που θέλαμε για να ηγηθεί του πλάνου μας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις