Διαζύγιο Ζαρντίμ με Σπόρτινγκ, έτοιμος για τη Μονακό

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 22:12
UPD:23:23
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Μονακό, έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μετά το τέλος της πρώτης περιόδου της συνεργασίας τους, όπως ανακοίνωσαν απόψε οι δύο πλευρές.

«Είμαι εδώ για να πω αντίο στο σύλλογο και τους φιλάθλους» είπε ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος πάντως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη συμφωνία του με την ομάδα του πριγκιπάτου. «Το τι θα γίνει με το μέλλον μου θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω» δήλωσε απαντώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Καρβάλιο, να μην αποκαλύπτει επίσης το όνομα του διαδόχου του.

Ο Ζαρντίμ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, την οποία οδήγησε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος προσπερνώντας την Πόρτο, ενώ της προσέδωσε το ανταγωνιστικό επίπεδο και τη σταθερότητα που της έλειπαν για χρόνια. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό αθλητικό Τύπο θα αντικατασταθεί από τον 36χρονο συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στη Λίγκα με την «αδύναμη» Εστορίλ, μετά την πέμπτη θέση που είχε καταλάβει το περασμένο έτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις