Γροθιές σε δικαστήριο της Φλόριντα

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 13:46
UPD:13:54
New27

Οι δύο άνδρες έφυγαν από την αίθουσα, με την κάμερα να μην καταγράφει τον καβγά, αλλά τις φωνές να μας επιτρέπουν να φανταστούμε τι ακριβώς συνέβη.

A- A A+

Καβγάς ξέσπασε σε δικαστήριο στη Φλόριντα των ΗΠΑ τη Δευτέρα, όταν ο δικαστής και ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου πιάστηκαν στα χέρια, όταν ο δικηγόρος απέρριψε το αίτημα του δικαστή να παραιτηθεί από το δικαίωμα του πελάτη του, για ταχεία εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικαστής Τζον Μέρφι φέρεται να είπε στον δικηγόρο Άντριου Ουάινστοκ ότι «αν είχα μια πέτρα, θα σου την πετούσα αυτή τη στιγμή», για να συνεχίσει λέγοντας: «Σταμάτα να με εκνευρίζεις, απλά κάτσε κάτω».

Τα αίματα όμως άναψαν ακόμα περισσότερο, με το δικαστή να προκαλεί το δικηγόρο να βγουν έξω, για να λύσουν τις διαφορές τους.

NEW27

Οι δύο άνδρες έφυγαν από την αίθουσα, με την κάμερα να μην καταγράφει τον καβγά, αλλά τις φωνές να μας επιτρέπουν να φανταστούμε τι ακριβώς συνέβη.

Η Αμάντα Στροχόφερ, η οποία είχε κληθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο, αλλά τελικά έγινε… μάρτυρας της συμπλοκής, δήλωσε ότι άρχισαν να μαλώνουν σαν τρελοί.

«Ο δικηγόρος ήταν πολύ αγενής», πρόσθεσε η μάρτυρας.

Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ο δικαστής γρονθοκόπησε τον δικηγόρο στο κεφάλι.

Το δικηγορικό γραφείο για το οποίο εργάζεται ο Ουάινστοκ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δικαστή Μέρφι, παρά το χειροκρότημα που εισέπραξε ο τελευταίος από το κοινό στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή