Ιταλία: Δίκη διεκόπη λόγω... σεξ

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 16:35
UPD:16:36
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Μια δικαστής αποφάσισε την αναβολή δίκης για δολοφονία στη Γένοβα της Ιταλίας, όταν διαπίστωσε ότι δύο μέλη του διοικητικού προσωπικού του δικαστηρίου ερωτοτροπούσαν, σε παρακείμενο γραφείο.

Οι δύο υπάλληλοι του δικαστηρίου πίστευαν προφανώς ότι δεν ήταν ορατοί πίσω από μια τζαμαρία με σκοτεινό, αδιαφανές γυαλί, ωστόσο η δικαστής Άννα Ιβάλντι τους αντιλήφθηκε από το σημείο που καθόταν.

Η δικαστής διέκοψε την εισαγγελέα Σαμπρίνα Μοντεβέρντε, για να επιληφθεί της κατάστασης, ενώ μετά την αναβολή της δίκης διατάχθηκε έρευνα για το συμβάν.

Πηγές από το δικαστήριο, σύμφωνα με την  Independent, αναφέρουν ότι η ακροαματική διαδικασία είχε μόλις ξεκινήσει, όταν η δικαστής άκουσε κάποιους θορύβους, κοίταξε προς το τζάμι και είδε δύο μορφές να κάνουν σεξ.

Σταδιακά, όλο και περισσότεροι μέσα στην αίθουσα αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, με αποτέλεσμα η δικαστής να αποφασίσει την αναβολή της δίκης.

Οι δύο υπάλληλοι δεν κατονομάστηκαν, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, καθώς ένας από τους δύο φαίνεται να είναι παντρεμένος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή