Μουντιάλ 2014: Η Αυστραλία πρώτη ομάδα που έφτασε στη Βραζιλία

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 11:59
UPD:12:38
REUTERS/JASON REED

Οι Socceroos πάτησαν στο έδαφος της νοτιοαμερικανικής χώρας την Τετάρτη, 28 Μαΐου, περίπου στις 18:00 τοπική ώρα, στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουριτίμπα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Αυστραλία είναι η πρώτη από τις συνολικά 31 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που προσγειώθηκε στη Βραζιλία.

Οι Socceroos πάτησαν στο έδαφος της νοτιοαμερικανικής χώρας την Τετάρτη, 28 Μαΐου, περίπου στις 18:00 τοπική ώρα , στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουριτίμπα .

«Είμαστε το αουτσάιντερ . Θα είναι μια καλή ευκαιρία για την αυστραλιανή ομάδα να εκπλήξει , έτσι αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Το ότι συμβαίνει  στη χώρα του ποδοσφαίρου είναι ένα επιπλέον κίνητρο, φυσικά» δήλωσε ο μέσος Τόμι Όαρ, πριν η ομάδα επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για να μεταβεί στη Βιτόρια, στην πολιτεία Εσπίριτο Σάντο, όπου θα έχει τη βάση της η Αυστραλία.

«Προπονηθήκαμε καλά τις τελευταίες ημέρες . Έχουμε ακόμα περίπου δύο εβδομάδες προπονήσεων, έτσι νομίζω ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε ο Όαρ.

WORLD CUP 2014

Μετέχοντας σε τελική φάση για τρίτο συνεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, τα «καγκουρό» μετέχουν στον Β΄ όμιλο μαζί με τη Χιλή, που θα είναι ο πρώτος αντίπαλός τους στις 13 Ιουνίου στην Κουιάμπα και τους φιναλίστ στη διοργάνωση το 2010, Ισπανία και Ολλανδία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις