Φ. Αλβέρτης: «Μπήκαμε αργά στο παιχνίδι»

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 23:37
UPD:23:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

«Επιθετικά μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Πρέπει να παίξουμε λίγο πιο απελευθερωμένα και να έχουμε καλύτερα ποσοστά από ό,τι μέχρι στιγμής», σημείωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

A- A A+

Δεν είχε όρεξη για αναλύσεις και πολλές δηλώσεις ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αφού η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό έριξε την ομάδα του στο... καναβάτσο και δυσκόλεψε αφάνταστα την πορεία της προς τον τίτλο.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα για 30 λεπτά. Εμείς μπήκαμε πολύ αργά στο παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως έπρεπε, αλλά δεν έφτανε. Πρέπει σε τέτοια ματς να είσαι ψυχολογικά έτοιμος από πριν το τζάμπολ» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας.

«Εμείς πρέπει να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ για να γυρίσουμε εδώ τη σειρά των παιχνιδιών. Επιθετικά μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Πρέπει να παίξουμε λίγο πιο απελευθερωμένα και να έχουμε καλύτερα ποσοστά από ό,τι μέχρι στιγμής» συνέχισε.

Όσο το αν η πίεση φόρτισε ψυχολογικά τους παίκτες του; «Δεν είναι θέμα πίεσης. Τόσα χρόνια με αυτή την πίεση ζούμε και πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντεπεξέρχεσαι σε αυτές τις συνθήκες» απάντησε.

Ερωτηθείς για το αν και πώς μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία των αθλητών του υπογράμμισε ότι «είναι θέμα δουλειάς του μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης. Οφείλεις να αντιδράσεις και να πας να παίξεις όσο πιο έτοιμος γίνεται».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις