Γ. Μπαρτζώκας: «Δεν μας ξεγελά το 2-1, σεβασμό στον Παναθηναϊκό»

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 23:28
UPD:23:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

«Ο Παναθηναϊκός μάς πίεσε στο τέλος, αλλά είχαμε τον τρόπο να κερδίσουμε», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα του Παναθηναϊκού ύστερα από 21 χρόνια και 27 συνεχείς αγώνες με αυτόν προπονητή, οπότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να χαίρεται διπλά για τη νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, που καθιστά πια τους «ερυθρόλευκους» φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα, ήμασταν πάντα μπροστά στο σκορ. Κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι κι επιθετικά κάναμε αυτό που έπρεπε βάσει των δυνατοτήτων μας και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μάς πίεσε στο τέλος, αλλά είχαμε τον τρόπο να κερδίσουμε» είπε ο Έλληνας προπονητής.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και δεν πρέπει να μας ξεγελά το 2-1. Κανείς από τη δική μας ομάδα δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό και την ποιότητα των παικτών του. Η προσέγγισή μας θα είναι με σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν νιώθουμε άτρωτοι στο ΣΕΦ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας θα μας βοηθήσει σίγουρα, αλλά δεν θα κρίνουν το ματς οι 10-15 χιλιάδες κόσμου, αλλά οι παίκτες» πρόσθεσε.

Όσο για το αν φοβήθηκε στο τέλος; «Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να έχεις φόβο. Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλες ομάδες και για διαφόρους λόγους εδώ πέρα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κερδίσει. Σήμερα δεν φοβηθήκαμε ποτέ, ούτε κανείς από τον πάγκο μας ούτε από τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει την τελευταία τριετία ότι δεν φοβάται».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις