Ολυμπιακός: Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ καταλήγει ο Μασάντο

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 14:27
UPD:14:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ/SPYROS CHORCHOUBAS

Η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε ο Μασάντο (φωτογραφία αρχείου) θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ για να υπογράψει.

A- A A+

Ο Πάουλο Μασάντο ήρθε πριν από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό από την Τουλούζ με την προσδοκία να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων», όμως θα φύγει από την πειραϊκή ομάδα ως μία από τις μεγάλες μεταγραφικές απογοητεύσεις καθώς η παρουσία του υπήρξε άχρωμη και άοσμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που ενισχύθηκαν σήμερα καθώς υπήρχαν από μέρες, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία φορώντας τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία ο Ολυμπιακός συμφώνησε για την παραχώρησή του. Η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε ο Μασάντο θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ για να υπογράψει.

Αδιευκρίνιστο παραμένει πάντως ως τώρα αν ο πρωταθλητής Ελλάδας θα εισπράξει (και πόσα) χρήματα από την παραχώρηση του παίκτη. Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, αυτό αναμένεται να κυμαίνεται στο τωρινό επίπεδο. Την πρώτη χρονιά του στον Ολυμπιακό ο Μασάντο αγωνίστηκε σε 28 αγώνες σκοράροντας δύο φόρες, πέρυσι όμως έπαιξε μόλις 17 φορές (3 γκολ) και από αυτές βασικός ξεκίνησε μόνο τις εννέα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις