Γρ. Ψαριανός: Στη θέση του Κουβέλη θα είχα ήδη παραιτηθεί

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 13:31
UPD:13:33
EUROKINISSI
A- A A+

«Εγώ αν ήμουν στη θέση του κ. Κουβέλη, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν του λέω να παραιτηθεί», τόνισε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός.

Κατηγόρησε τον Φώτη Κουβέλη πως αντιμετωπίζει τη ΔΗΜΑΡ ως κόμμα «απολύτως προσωποπαγές» και υπογράμμισε πως δεν έχει κανένα προσωπικό ζήτημα μαζί του, αλλά  έχει «σοβαρό πολιτικό ζήτημα».

Άφησε μάλιστα αιχμές για «καθημερινούς συζητητές» του κ. Κουβέλη, για «εσωτερικές διαπραγματεύσεις», για «μηχανισμούς» εντός της ΔΗΜΑΡ, για βουλευτές «που κάνουν τσίου τσίου τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ» διαδικασίες στις οποίες όπως είπε δε συμμετέχει.

Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προσέλθει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Παρασκευή.

«Δε θέλω να συμμετέχω σε καμιά διαδικασία στα όργανα. Τα όργανα αποφασίζουν για παραιτήσεις άλλων»; σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ψαριανός, ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση τον ενδιαφέρει και θα συμμετάσχει σε κάθε διαδικασία για τη συγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς.

Μάλιστα πρόσθεσε πως θα είναι «μεγάλη ντροπή» να πεθάνει «στα χέρια του Κουβέλη», «στα χέρια μας» η Ανανεωτική Αριστερά.

«Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα στον Φώτη Κουβέλη και δεν θέλει να ακούσει», τόνισε ο κ. Ψαριανός.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή