Σιμεόνε: «Όχι δάκρυα γι' αυτή την ομάδα»

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 01:50
UPD:17:47
Atletico de Madrid

Ο Σιμεόνε (φωτ. αρχείου) παραδέχθηκε ότι «...η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο».

A- A A+

Η ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να διαγράψει την εκπληκτική πορεία της Ατλέτικο στη διάρκεια της σεζόν, όπως παραδέχθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Παρά το «βαρύ» 4-1, ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του: «Δεν υπάρχει απογοήτευση, αλλά μόνο πικρία γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Έτσι είναι η ζωή. Άλλες φορές κερδίζεις τα πάντα, άλλες τίποτα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τον κόσμο της Ατλέτικο γιατί δώσαμε το 100%. Μετά από έναν τέτοιο αγώνα και μια τέτοια προσπάθεια δεν αξίζουν δάκρυα. Όχι όταν έχεις δώσει όλο σου το είναι για να φτάσεις στο στόχο. Δεν πρέπει να είμαστε λυπημένοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο Σιμεόνε παράδέχθηκε ότι «...η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς δεν είχαμε δυνάμεις μετά την υπερπροσπάθεια όλης της περιόδου. Μας βγήκε η κούραση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία μας φέτος. Βάζω στους παίκτες μου 9,5 με άριστα το δέκα»,ενώ για την απόφασή του να ξεκινήσει το Ντιέγκο Κόστα, σχολίασε: «Ήταν δική μου ευθύνη να παίξει από την αρχή κι όπως αποδείχθηκε έκανα λάθος, διότι δεν ήταν έτοιμος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις