Χουάνφραν: «Το γκολ του Ράμος μας πλήγωσε»

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 01:39
UPD:13:31
Wikimedia Commons

Ο Χουάνφραν (φωτ. αρχείου) επισήμανε πως το τέρμα του Ισπανού στο 93΄ επέδρασε αρνητικά στη ψυχολογία της ομάδας του κι αυτό φάνηκε στην παράταση.

A- A A+

'Στο γκολ της ισοφάρισης από τον Σέρχιο Ράμος στάθηκε ιδιαίτερα ο Χουάνφραν μετά τον τελικό.

Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης επισήμανε πως το τέρμα του Ισπανού στο 93΄ επέδρασε αρνητικά στη ψυχολογία της ομάδας του κι αυτό φάνηκε στην παράταση.

«Ήταν ένας πολύ σκληρός τελικός», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το γκολ του Σέρχιο Ράμος μας πλήγωσε πάρα πολύ. Μας έριξε το ηθικό και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε». 

Από την πλευρά του ο Γκάμπι τα είχε με τον Ράφαελ Βαράν. Ο αρχηγός των «ροχιμπλάνκος» υποστήριξε ότι ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ έκανε απρεπή χειρονομίας προς τους οπαδούς της Ατλέτικο.

«Είναι ακόμη νέος και θα πρέπει να μάθει να κερδίζει. Καθώς φεύγαμε από το γήπεδο έκανε μια άσχημη χειρονομία προς τους φιλάθλους μας», είπε ο Γκάμπι, ο οποίος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Μετά από μία υπερπροσπάθεια που κάναμε δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Στην παράταση η Ρεάλ ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια. Τα δώαμε όλα, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις όλη τη σεζόν και κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κι ελπίζουμε να υπάρχει συνέχεια», πρόσθεσε ο Ισπανός μέσος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις