Νέα κόντρα Ρ. Δούρου και Γ. Σγουρού για τις προεκλογικές δαπάνες

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 16:21
UPD:18:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» Ρένα Δούρου.

A- A A+

Με βαριές κατηγορίες συνεχίζει και σήμερα την κόντρα με τον περιφερειάρχη Αττικής η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου σχολιάζοντας ότι «η χρηστή διοίκηση και ο Γιάννης Σγουρός είναι έννοιες ασύμβατες».

Σύμφωνα με την κ. Δούρου την άποψη αυτό ενστερνίζονται οι αντιπεριφερειάρχες του κ. Σγουρού. Μάλιστα προς επίρρωση των υποστηρίζει υπενθυμίζει σχετικές δηλώσεις: «ο  Γ. Σγουρός «διανέμει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ χωρίς σχεδιασμό, με μόνο κριτήριο την εκλογική σκοπιμότητα στα πλαίσια των πελατειακών αντιλήψεων» της Χρυσάνθης Κισκήρα, νυν αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, εκλεγμένη με τον κ. Σγουρό, Στο Κόκκινο, 8 Μαΐου 2014.

«Το ψηφοδέλτιο (Σγουρού) όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητο, αδέσμευτο και πολυσυλλεκτικό, αλλά αποτελεί κλασική περίπτωση πολιτικής συναλλαγής», του Κώστα Μανιάτη, νυν αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, εκλεγμένος με τον κ. Σγουρό, σε γραπτή δήλωση στις 6 Μαΐου.

«Η αξιοπιστία του και η ποιότητα της διοίκησής του είναι στην κρίση των πολιτών» λέει η κ. Δούρου.

Γ. Σγουρός

Νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Σγουρός είχε καλέσει την κ. Δούρου να απαντήσει στους πολίτες γιατί δεν τηρεί τη νομιμότητα σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση των εσόδων και των δαπανών της προεκλογικής της καμπάνιας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σγουρός ανέφερε ότι «η κ. Δούρου, όπως έχει διαπιστώσει το πανελλήνιο, διεξάγει μια πολυδάπανη και πολυτελή προεκλογική εκστρατεία. Εύλογα αναρωτιέται κανείς για το Πόθεν Έσχες αυτής της προεκλογικής καμπάνιας».

Μάλιστα, όπως αναφέρει όλος ο συνδυασμός της «μέχρι σήμερα έχει δηλώσει μηδέν εκλογικές δαπάνες». Με αυτή τη διαπίστωση απηύθυνε σειρά ερωτημάτων στην κ. Δούρου, μεταξύ άλλων:

1.Πόσο κόστισε τελικά αυτή η προεκλογική της καμπάνια;

2.Πού βρήκε τα χρήματα να κάνει όλη αυτή την προεκλογική δραστηριότητα;

3.Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας για την αφισορύπανση που είναι 100 χιλιάδες ευρώ;
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή