Champions League: Ελπίδες στην Ατλέτικο Μαδρίτης για Ντιέγκο Κόστα

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 15:44
UPD:15:46
REUTERS/SERGIO PEREZ

Όπως αναφέρεται, η θεραπεία του στο Βελιγράδι από την ειδικό Μαριάνα Κοβάσεβιτς αύξησε τις πιθανότητες συμμετοχής, καθώς ο Κόστα ακολούθησε θεραπεία με πλακούντα αλόγου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Ντιέγκο Κόστα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αυξήθηκαν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» κατά με το οποίο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η παρουσία του πρώτου σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον αγώνα της Λισσαβόνας με τη Ρεάλ. 

Όπως αναφέρεται, η θεραπεία του στο Βελιγράδι από την ειδικό Μαριάνα Κοβάσεβιτς αύξησε τις πιθανότητες συμμετοχής, καθώς ο Κόστα ακολούθησε θεραπεία με πλακούντα αλόγου. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο παίκτης με τα 35 γκολ σε 42 φετινούς αγώνες θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα οπότε και θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή. 

Να σημειωθεί πάντως ότι οι «ροχιμπλάνκος» κατάκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα με ισοπαλία στο «Καμπ Νου» απόντος αυτού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, καθώς τραυματίστηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και αποχώρησε. Αν δεν παίξει ο Κόστα, τη θέση του θα πάρει ο Νταβίντ Βίγια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις