Τελευταίες κινήσεις του Πρωθυπουργού λίγο πριν την κάλπη

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 10:17
UPD:10:21
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS

Όπως λένε συνεργάτες του Πρωθυπουργού, τα αποτελέσματα στις 13 περιφέρειες και στους δήμους όλης της χώρας θα συνυπολογιστούν στον κρίσιμο τομέα των εντυπώσεων μαζί βέβαια με το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.

A- A A+

Στην Ήπειρο θα περιοδεύσει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπου ο εκλεκτός της Ν.Δ. στην περιφέρεια Αλέξανδρος Καχριμάνης, έχει εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, αφήνοντας πίσω του 26 μονάδες την πρώην βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Σε μία περιφέρεια που αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί εκτός από την αστυνομική διεύθυνση και τους συνοριοφύλακες. Μια επίσκεψη που εντάσσεται στις στοχευμένες δράσεις, αντίστοιχη με την προ ημερών επίσκεψη στη βάση της Frontex στη Μυτιλήνη.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να μιλήσει και σε εκδήλωση στελεχών της Ν.Δ., ενώ αύριο Παρασκευή θα μιλήσει σε ανοιχτή κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για μια κατά πολλούς «επιστροφή ρίσκο» στην πλατεία που ταυτίστηκε με τις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις του παρελθόντος, αλλά και τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο στη Συγγρού θεωρούν ότι μπορούν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής.

Στη Ν.Δ. θεωρούν δεδομένη, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, τη νίκη σε τρεις περιφέρειες (Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Θεσσαλίας) όπου οι εκλεκτοί του κόμματος έχουν περάσει με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους στον δεύτερο γύρο. Δεδομένου ότι στην Περιφέρεια Ηπείρου έχει εκλεγεί ήδη ο κ. Καχριμάνης και στην περιφέρεια Αττικής δεν υπάρχει υποψήφιος για τη Ν.Δ., λένε πως θα δοθεί μάχη στις υπόλοιπες οκτώ. 

Όπως λένε συνεργάτες του Πρωθυπουργού, τα αποτελέσματα στις 13 περιφέρειες και στους δήμους όλης της χώρας θα συνυπολογιστούν στον κρίσιμο τομέα των εντυπώσεων στις 26 του μηνός, μαζί βέβαια με το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή