Αύριο αρχίζει το Ολυμπιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2004 16:11
UPD:18:52
A- A A+

Το εναρκτήριο «λάκτισμα» των Ολυμπιακών Αγώνων δίνεται αύριο με την έναρξη της προκριματικής φάσης του Ολυμπιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ανδρών και Γυναικών.

Από ελληνικής πλευράς στη μάχη πρώτη ρίχνεται η ολυμπιακή ομάδα των Γυναικών, που αύριο στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την ομάδα των ΗΠΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους αγώνες Βραζιλία - Αυστραλία στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης και Σουηδία - Ιαπωνία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, οι παίκτες του Στράτου Αποστολάκη θα αντιμετωπίσουν στις 20:30 την ομάδα της Κορέας. Η συμμετοχή της Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι η δεύτερη σε Αγώνες, μετά το 1952.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθούν και οι αγώνες: Τυνησία - Αυστραλία στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, Αργεντινή - Σερβία/Μαυροβούνιο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και Μάλι - Μεξικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Και στις τέσσερις Ολυμπιακές πόλεις λειτουργούν Ολυμπιακές Γραμμές http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/09/945572.htm .

Για την είσοδο στα στάδια υπάρχουν αυστηροί κανόνες με απαγορεύσεις και περιορισμούς, στους οποίους θα πρέπει να προσαρμοστούν οι θεατές http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/09/945561.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις