Αθλητικά
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2004 16:11

Αύριο αρχίζει το Ολυμπιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Το εναρκτήριο «λάκτισμα» των Ολυμπιακών Αγώνων δίνεται αύριο με την έναρξη της προκριματικής φάσης του Ολυμπιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ανδρών και Γυναικών.

Από ελληνικής πλευράς στη μάχη πρώτη ρίχνεται η ολυμπιακή ομάδα των Γυναικών, που αύριο στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την ομάδα των ΗΠΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους αγώνες Βραζιλία - Αυστραλία στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης και Σουηδία - Ιαπωνία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, οι παίκτες του Στράτου Αποστολάκη θα αντιμετωπίσουν στις 20:30 την ομάδα της Κορέας. Η συμμετοχή της Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι η δεύτερη σε Αγώνες, μετά το 1952.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθούν και οι αγώνες: Τυνησία - Αυστραλία στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, Αργεντινή - Σερβία/Μαυροβούνιο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και Μάλι - Μεξικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Και στις τέσσερις Ολυμπιακές πόλεις λειτουργούν Ολυμπιακές Γραμμές http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/09/945572.htm .

Για την είσοδο στα στάδια υπάρχουν αυστηροί κανόνες με απαγορεύσεις και περιορισμούς, στους οποίους θα πρέπει να προσαρμοστούν οι θεατές http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/09/945561.htm .