Ληστές με… συνείδηση

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 12:02
UPD:13:17
FOX 13 News - MyFoxTampaBay.com
A- A A+

Ένα μάλλον ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο St. Petersburg, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν δύο ληστές, οι οποίοι έκλεψαν ένα τζιπ, σταμάτησαν για να επιστρέψουν ένα μωρό, το οποίο ήταν μέσα στο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά από μία εκκλησία, όπου η οδηγός του οχήματος, Σεκέγια Γκίμπσον, στάθμευσε το όχημά της, με σκοπό να ξεφορτώσει κάποιες καρέκλες.

Ο θείος της Γκίμπσον, πάστορας της εκκλησίας, τη συμβούλευσε να κλειδώσει το αυτοκίνητο, ωστόσο πριν προλάβει να τελειώσει την πρότασή του, κάποιος είχε ήδη βάλει μπρος και το όχημα είχε ξεκινήσει να απομακρύνεται από το σημείο.

Στο πίσω κάθισμα του τζιπ βρισκόταν η 10 μηνών κορούλα της Γκίμπσον, την οποία οι ληστές άφησαν τρία λεπτά αργότερα σε σπίτι κοντά στην εκκλησία.  

Μάλιστα, έγιναν αντιληπτοί από την κάτοικο του σπιτιού, Ούρσουλα Μπόικινς, η οποία αρχικά πίστεψε ότι πέφτει και η ίδια θύμα ληστείας, μέχρι να διαπιστώσει ότι τελικά άφησαν ένα μωρό στην πόρτα της.

Το κοριτσάκι ήταν ήρεμο και σύντομα ξανάσμιξε με τη μητέρα του, η οποία είχε τρομάξει, πιστεύοντας ότι δε θα ξαναδεί το παιδί της.

Η αστυνομία της περιοχής βρήκε το όχημα το βράδυ της Κυριακής, σε χώρο στάθμευσης της περιοχής, ωστόσο συνεχίζει την αναζήτηση, για να εντοπιστούν οι δράστες.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου φαίνεται ένας από τους ληστές να επιστρέφει το μωρό και να χτυπάει την πόρτα, πριν ξεκινήσει να τρέχει προς το κλεμμένο τζιπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή