Γ. Μώραλης: Ο Β. Μιχαλολιάκος κάνει αυτό που ξέρει καλά, να πολώνει

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 10:01
UPD:10:02
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη (φωτ. αρχείου) επτά στους 10 πολίτες αποδοκίμασαν όχι μόνο το έργο που επιχείρησε να προβάλει, αλλά και την παλαιοκομματική αντίληψη για την διακυβέρνηση του δήμου.

A- A A+

Τις καταγγελίες του Β. Μιχαλολιάκου απέρριψε εκ νέου ο Γ. Μώραλης, αναφέροντας ότι η Αστυνομία, κρατικοί φορείς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Π. Κασσής τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά δήλωσε στον Αντ1 ότι ο συνυποψήφιός του το βράδυ της Κυριακής «επανέφερε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει, να πολώνει και να διχάζει με συκοφαντίες».

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη, επτά στους 10 πολίτες αποδοκίμασαν όχι μόνο το έργο που επιχείρησε να προβάλει, αλλά και την παλαιοκομματική αντίληψη για την διακυβέρνηση του δήμου.

Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Μιχαλολιάκο ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες αρκείται να του επιτίθεται και αποφεύγει συστηματικά να αναφερθεί στο τι έκανε και τι προτίθεται να κάνει στον Πειραιά.

Απαντώντας στη θέση που εκφράζει εμμέσως ο κ. Μιχαλολιάκος ότι ουσιαστικά υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Β. Μαρινάκης, ο κ. Μώραλης είπε ότι ο αντίπαλός του νομίζει ότι με το να τον μειώνει αποκομίζει οφέλη, αλλά δεν του βγήκε στον α’ γύρο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πίσω τους και δίπλα τους μέτριους για να αναδεικνύουν την δική τους προσωπικότητα. Εγώ θέλω δίπλα μου δυνατούς ανθρώπους», πρόσθεσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή