Η ατζέντα της Τρίτης

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 09:15
UPD:09:16
A- A A+

10.00  Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης Θα περιοδεύσει στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αφετηρία το σταθμό μετρό Πανόρμου.

13:15 Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της KfW Dr. Ulrich Schröder θα κάνουν δηλώσεις για την ίδρυση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου (Τμήμα Χρηματοδότησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων), το χρονοδιάγραμμα και τους όρους λειτουργίας του.

19:00 Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελλάδας, σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Ελλάδα: όραμα Ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138, 2ος όροφος).

19:30 Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της συμπαράταξης «Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία» με ομιλητή τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη στην Πλατεία Μοναστηρακίου.

19:30 Ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πτολεμαΐδα με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

20:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου.

20:30 Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του Ποταμιού θα βρίσκονται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Α’ προβλήτα, όπου  θα συνομιλήσουν με κατοίκους, και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή