Κοινωνία
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 09:15

Η ατζέντα της Τρίτης

Η ατζέντα της Τρίτης 20 Μαΐου 2014.

10.00  Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης Θα περιοδεύσει στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αφετηρία το σταθμό μετρό Πανόρμου.

13:15 Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της KfW Dr. Ulrich Schröder θα κάνουν δηλώσεις για την ίδρυση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου (Τμήμα Χρηματοδότησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων), το χρονοδιάγραμμα και τους όρους λειτουργίας του.

19:00 Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελλάδας, σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Ελλάδα: όραμα Ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138, 2ος όροφος).

19:30 Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της συμπαράταξης «Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία» με ομιλητή τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη στην Πλατεία Μοναστηρακίου.

19:30 Ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πτολεμαΐδα με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

20:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου.

20:30 Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του Ποταμιού θα βρίσκονται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Α’ προβλήτα, όπου  θα συνομιλήσουν με κατοίκους, και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων.