NBA: Έτοιμη η Ιντιάνα και 1-0 απέναντι στο Μαϊάμι

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 09:43
UPD:09:45
USA Today Sports/Brian Spurlock

Η Ιντιάνα παρουσιάστηκε έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι της απαιτητικής σειράς με τη Χιτ και νίκησε με άνεση χάρις στην επιθετική πολυφωνία της.

A- A A+

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή τους στα φετινά πλέι οφ, οι Πέισερς ξεκίνησαν με το δεξί στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας επικρατώντας του Μαϊάμι με 107-96 και κάνοντας το 1-0. 

Η Ιντιάνα παρουσιάστηκε έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι της απαιτητικής σειράς με τη Χιτ και νίκησε με άνεση χάρις στην επιθετική πολυφωνία της, καθώς το συγκρότημα του Φρανκ Βόγκελ είχε να επιδείξει έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ όλοι οι βασικοί της Ιντιάνα είχαν περισσότερους από 15.

Συγκεκριμένα, ο Τζορτζ είχε 24 πόντους (συν 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), οι Γουέστ και Χίμπερτ από 19, ο Στίβενσον 17 και ο Χιλ 15, ενώ άλλους 11 πρόσθεσε ο Γουότσον.

Από την άλλη πλευρά μόνο ο Λεμπρόν Τζέιμς (25 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα) και ο Ντουέιν Γουέιντ (27 πόντοι) πάλεψαν αληθινά για τη νίκη, ενώ ο Κρις Άντερσεν πρόσθεσε άλλους 14 ερχόμενος από τον πάγκο, με τον Κρις Μπος να τα «σπάει» καθώς ο σέντερ της Χιτ έμεινε στους 9 πόντους με 0/5 τρίποντα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις