Σ. Κεδίκογλου: Στηρίζουμε ξεκάθαρα Καμίνη - Σγουρό

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 09:20
UPD:11:35
EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

Ο κ. Κεδίκογλου (φωτογραφία αρχείου) επανέλαβε την έκκληση της κυβέρνησης για διατήρηση της σταθερότητας «και για να συνεχίσουμε την πορεία για την έξοδο από την κρίση».

A- A A+

Τις υποψηφιότητες του Γ. Καμίνη και του Γ. Σγουρού θα στηρίξει η κυβέρνηση στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο της Αθήνας και στην περιφέρεια Αττικής. 

«Είναι δυνατόν να στηρίξουμε αυτούς που ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης;», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε ξεκάθαρα τον κ. Σγουρό και τον κ. Καμίνη». 

Αναφορικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο κ. Κεδίκογλου μίλησε για μία διαφορετική κάλπη και επανέλαβε την έκκληση της κυβέρνησης για διατήρηση της σταθερότητας «και για να συνεχίσουμε την πορεία για την έξοδο από την κρίση».

Κληθείς να σχολιάσει τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε η Χρυσή Αυγή στο λεκανοπέδιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι είναι εντυπωσιακό πως παρόλα όσα εχουν αποκαλυφθεί για τη δράση της,  υπάρχουν ακόμα ανθρωποι που επιλέγουν να την ψηφίσουν. 

Όπως ανέφερε, εν όψει του β' γύρου η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ενημερώσει καλύτερα και να δείξει στον κόσμο τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή. 

Εξάλλου, το ΑΜΠΕ μετέδωσε πως ο κ. Κεδίκογλου ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ. θα στηρίξει την επόμενη Κυριακή για τον δήμο Πειραιά τον Β. Μιχαλολιάκο, όπως είχε κάνει και στον α' γύρο.

 «Είναι γνωστό ότι από τον α’ γύρο η Ν.Δ. έχει εκφράσει τη συμπαράστασή της στον Βασίλη Μιχαλολιάκο [...] δεν έχει αλλάξει τίποτα», τόνισε.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή