Χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 17:20
EPA/SEBASTIEN NOGIER
A- A A+

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι πολύ πιθανό να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο επειδή δεν θα προλάβει να ανακάμψει και να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Επικαλούμενη πηγές από την ομάδα του ποδοσφαιριστή, τη Μονακό, η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L΄ Equipe» αναφέρει ότι οι γιατροί της Εθνικής Κολομβίας θα προβούν στη σχετική ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Ο Φαλκάο έχει κληθεί από τον Χοσέ Πέκερμαν στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας (12 Ιουνίου - 13 Ιουλίου) αλλά βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποκατάστασης, την οποία ακολουθεί στη Μαδρίτη, μετά τη ρήξη του χιαστού συνδέσμου στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 28χρονος άσσος δήλωσε μόλις χθες στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Marca» ότι θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο αν νιώσει πως μπορεί να έχει ουσιαστική συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας του.

«Έχω ένα καλό προαίσθημα, αλλά εάν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος το λογικό θα είναι να μην πάω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαλκάο. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής πέτυχε εννέα γκολ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Στην τελική φάση του Μουντιάλ η Κολομβία θα συμμετάσχει στον Γ΄ όμιλο, μαζί με την ελληνική ομάδα και τις Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις