Παράνομη προεκλογική δραστηριότητα υπέρ του Άρη Σπηλιωτόπουλου καταγγέλλει ο Ν. Κακλαμάνης

«Παράνομες ενέργειες, ενός πανικόβλητου υποψηφίου»
Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 16:06
UPD:16:31
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Παράνομη προεκλογική δραστηριότητα υπέρ του ανθυποψηφίου του Άρη Σπηλιωτόπουλου καταγγέλλει ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, κάνοντας λόγο για παράνομες ενέργειες, ενός πανικόβλητου υποψηφίου. 

Όπως επισημαίνει η παράταξή του «Αθήνα, πόλη της ζωή μας», παρά το ότι κατά την ημέρα διενέργειας των εκλογών, καθώς και την παραμονή της, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε άλλη προεκλογική δραστηριότητα, σήμερα (Σάββατο 17/05), από συγκεκριμένο call center, με αριθμό 2121211007, καλούνται ψηφοφόροι να υπερψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και να καταψηφίσουν τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως κάθε ψήφος στον Νικήτα Κακλαμάνη μειώνει τις πιθανότητες του Άρη Σπηλιωτόπουλου να είναι στο β’ γύρο των εκλογών της Κυριακής.

Η παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη σημειώνει ακόμη πως σήμερα, επίσης, στέλνεται προεκλογικό sms, με την επωνυμία «ΑΤΗΙΝΑ», το οποίο αναφέρει: «Η Αθήνα δεν ανέχεται άλλη απουσία, ούτε αντέχει την αναρχία. Η Αθήνα μπορεί να γίνει πόλη να ζεις, πόλη να ρθείς. Για την Αθήνα στηρίζουμε Άρη Σπηλιωτόπουλο».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη πως σε επικοινωνία με τη γραμματεία του κ. Σπηλιωτόπουλου, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι γίνονται τηλέφωνα και αποστέλλονται sms, όμως υποστηρίχθηκε πως την ευθύνη έχει η εταιρεία παροχής των παραπάνω υπηρεσιών καθώς και ότι θα φροντίσουν να σταματήσει άμεσα η απαγορευμένη αυτή προεκλογική δραστηριότητα.

Η παράταξη του κ. Κακλαμάνη πάντως κάνει λόγο για παραπλανητικές αστειότητες, που αποτελούν βάναυση παραβίαση της προεκλογικής περιόδου και προαναγγέλλει πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, με καταγγελία του γεγονότος στην αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή