Καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ: Καταγγέλλουν ως «ύποπτη» προκήρυξη για βοηθητικό προσωπικό

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 13:53
UPD:13:57
SOOC/Menelaos Myrillas

Με ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν πως το περιεχόμενο της προκήρυξης που εξέδωσε στις 13 Μαΐου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία ότι το σύνολο σχεδόν των καθαριστριών μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους οδηγείται στην ανεργία».

A- A A+

Την πρόθεσή τους να παραμείνουν στις σκηνές διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών, εκφράζουν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου.

Με ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν πως το περιεχόμενο της προκήρυξης που εξέδωσε στις 13 Μαΐου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία ότι το σύνολο σχεδόν των καθαριστριών μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους οδηγείται στην ανεργία»

Η προκήρυξη αφορά 547 θέσεις βοηθητικού κυρίως προσωπικού, σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, ενώ όπως καταγγέλλουν οι καθαρίστριες, εγκύκλιος που εκδόθηκε σήμερα τις καλεί να υποβάλλουν έως αύριο Παρασκευή τις αιτήσεις τους.

«Το γεγονός ότι καλούνται να έρθουν στην Αθήνα μέχρι αύριο συναδέλφισσες απ’ όλη την Ελλάδα (...) επιβεβαιώνει τον παραλογισμό που ζούμε», τονίζουν χαρακτηριστικά. Σημειώνουν ακόμα ότι επιβεβαιώνονται οι υποψίες τους, «για αδιαφανείς και ύποπτες διαδικασίες».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή