Γ. Καμίνης: Οι Αθηναίοι να ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια

Επικρίσεις κατά των συνυποψηφίων του για τη δημαρχία της Αθήνας
Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 13:47
UPD:13:56
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι τη δική του υποψηφιότητα στηρίζουν 18 κόμματα και κινήσεις και πρόσθεσε: «Έχει γίνει της μόδας να είσαι ανεξάρτητος. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Έξαλλου είναι τόσο πολλοί αυτοί που με στηρίζουν που δεν ανήκω σε κανένα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Οι Αθηναίοι πρέπει να ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια, η πόλη έχει ανάγκη να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και όχι της κομματικής αντιπαράθεσης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι τη δική του υποψηφιότητα στηρίζουν 18 κόμματα και κινήσεις και πρόσθεσε: «Έχει γίνει της μόδας να είσαι ανεξάρτητος. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Έξαλλου είναι τόσο πολλοί αυτοί που με στηρίζουν που δεν ανήκω σε κανένα».

Εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ενώ στην ερώτηση ποιον προτιμάει ως αντίπαλο είπε: «Αυτόν που θα λειτουργήσει με γνώση και ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Αθήνας».

Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τους συνυποψηφίους του ότι επιχειρούν να μεταφέρουν το κλίμα πόλωσης και συσπείρωσης του κομματικού ακροατηρίου στις δημοτικές εκλογές και υποστήριξε ότι πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια και όχι με κριτήρια κομματικής αντιπαράθεσης.

Αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής, προσκάλεσε τους συνυποψηφίους του, «αντί να περιοδεύουν στις υπηρεσίες για ψηφοθηρικούς λόγους», να επισκεφτούν την Τεχνόπολη, όπου λειτουργεί το INΝOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, καθώς και το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων.

Για την παράνομη μετανάστευση, ο κ. Καμίνης, μίλησε για ευθύνες όσων έκρυβαν το πρόβλημα τόσα χρόνια, με αποτέλεσμα το ζήτημα να διογκωθεί την περίοδο της κρίσης.

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες και σε όσους σήμερα είναι υποψήφιοι, αλλά ψήφιζαν νόμους περικοπών στη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή