Κόντρα Γ. Ιωαννίδη και Α. Τζιτζικώστα για το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων»

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 21:53
UPD:21:58
A- A A+

Το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων» βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης των υποψήφιων περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη και Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά ο κ. Ιωαννίδης παρουσίασε πρόγραμμα για την ανάπτυξη του αγροτικού, εμπορικού και Διατροφικού Τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ίσως η μόνη που δεν έχει έτοιμο το «Καλάθι των Αγροτικών Προϊόντων».

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι το σχέδιο της «Περιφέρειας Πρωταθλήτριας» αποτελεί μία συγκεκριμένη, κοστολογημένη και μεθοδικά προετοιμασμένη αλλά και πλήρη πρόταση για τη δημιουργία της «Γαστρονομικής Ταυτότητας» της Μακεδονίας.

Άμεση ήταν η απάντηση καθώς σε ανακοίνωση του το γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα επισημαίνει ότι το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων» έχει δημιουργηθεί από το 2013, έχει επικυρωθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και βρίσκεται αναρτημένο από τον Ιούλιο του 2013 στην κεντρική ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pkm.gov.gr).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή