Φ. Κουβέλης: Εκλογικός στόχος της ΔΗΜΑΡ η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 15:20
UPD:16:13
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Εκλογικό στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη της ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, «του προοδευτικού πόλου που συγκροτήθηκε, ώστε να επηρεάσει αποφασιστικά τις εξελίξεις», έθεσε από τον Βόλο ο Φώτης Κουβέλης.

«Δώστε μας δύναμη, για να δώσουμε λύσεις» ήταν η χαρακτηριστική φράση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος επανέλαβε την ανάληψη πρωτοβουλίας ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, μετά τις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι η ενότητα του χώρου είναι αναγκαία. Σημείωσε, εξάλλου, ότι αυτή θα πρέπει να επιτευχθεί στη βάση ενός προοδευτικού κυβερνητικού προγράμματος.

«Η προοδευτική κεντροαριστερά» είπε «δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα συντηρητικών - νεοφιλελεύθερων πολιτικών ούτε προσδεδεμένη στο άρμα της ΝΔ, αλλά δύναμη ικανή να μετατοπίσει τον άξονα των εξελίξεων σε προοδευτική κατεύθυνση».

Σχετικά με ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή σε κάλπη εθνικών εκλογών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι «ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές η αρνητική δυναμική των μέτρων, που έρχονται, είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές εντός του 2014».

Ο ίδιος εξέφρασε τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στο πρόσωπο του Πάνου Σκοτινιώτη για τη δημαρχία του Βόλου, τονίζοντας ότι αυτή η πόλη με τη μεγάλη ιστορία δημοκρατικών αγώνων δεν μπορεί παρά να τιμήσει τις παραδόσεις της, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική την υποψηφιότητα του γιατρού Νίκου Τσιλιμίγκα για την περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή