Ν. Βούτσης: Καμία τύχη στο δικαστήριο τα στοιχεία για οπλοκατοχή της Χ.Α.

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 19:23
UPD:19:47
G4PHOTOS/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης (φωτ. αρχείου.

A- A A+

Την εκτίμηση ότι «δεν έχουν καμία τύχη στο δικαστήριο» τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί για την κατηγορία περί οπλοκατοχής της ΧΑ έκανε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

«Τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία, πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων» είπε ο κ. Βούτσης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος είπε «όταν στη Βουλή ακούγεται ότι βρέθηκε μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης, αντιλαμβάνεστε ότι, επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι, κάτι είναι πίσω από αυτό».

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «είχανε πει ότι έχουν ιδρυθεί σκοπευτικοί όμιλοι με 2000 ανθρώπους όπου εκεί μαζευόντουσαν όπλα ή ότι εκεί γίνονταν ασκήσεις κοντά σε στρατόπεδα όπου έφεδροι έκαναν ασκήσεις ή ότι υπήρχε σχέση με διευθυντικά στελέχη από την Αστυνομία κ.τ.λ.». Χαρακτηρίζοντας «πάρα πολύ σοβαρές» τις αναφορές αυτές εκτίμησε ότι «έχουν βάση αλήθειας», προσθέτοντας ότι η έρευνα να πάει σε βάθος.

Κλείνοντας εκτίμησε ότι «αν φτάσουν μόνα τους αυτά στο Δικαστήριο είναι φανερό ότι δεν έχουν καμία τύχη, εννοώ σε σχέση με την οπλοκατοχή».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή